Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ- ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

        ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ- ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ- ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ - ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                     
 
 
                                            

    Άστραψε και βρόντησε ο κ. Αντώνης Σαμαράς κατά της «Χρυσής Αυγής» , μιλώντας στις 29.4.2012 στο Ηράκλειο , όπου δήλωσε επί λέξει: «Όσοι πουλάνε κούφιο πατριωτισμό χαιρετάνε ναζιστικά, δεν αγαπούν την πατρίδα. Ψαρεύουν στα θολά νερά. Όσοι φορούν ναζιστικά σύμβολα, όσοι θαυμάζουν τους ναζί, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Δεν είναι πατριώτες. Είναι εχθροί της πατρίδας».  
   Τον έπιασε ιερή αγανάκτηση εναντίον της φασιστικής «Χρυσής Αυγής» και έτσι μας κατέστησε κοινωνούς της γνώσης του, για το τι πραγματικά αυτή είναι.
     Εμπιστευόμαστε απόλυτα την γνώση του κ. Σαμαρά επί του θέματος.
   Πράγματι αυτός είναι σε θέση να ξέρει. Προφανώς από τον υπουργό του κ. Μάκη Βορίδη.
    Τι εννοώ;
   Για όσους δεν γνωρίζουν...,


  ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, που σήμερα όλοι τον εμφανίζουν περίπου ως τέρας της αποκαλύψεως,  υπήρξε γενικός γραμματέας, διορισμένος από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο μέσα από την φυλακή , της νεολαίας της ΕΠΕΝ , δηλαδή του φιλοχουντικού κόμματος , που ίδρυσε ο δικτάτορας μέσα από τον Κορυδαλλό.
    Διάδοχος του Νίκου Μιχαλολιάκου στην γενική γραμματεία της νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ  ήταν ο κ. Μάκης Βορίδης, ο εκλεκτός υπουργός του κ. Σαμαρά, διορισμένος, κι αυτός, όπως και ο κ. Μιχαλολιάκος,  απευθείας από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, μέσα από την φυλακή.
    Ο πανάξιος,  μεγάλου βεληνεκούς, πολιτικός της δεξιάς, αληθινός statesman, για χάρη του οποίου σφάχτηκαν στην ποδιά του αρχηγικά παλικάρια της δεξιάς πολυκατοικίας ,  όπως ο Καρατζαφέρης και ο  Σαμαράς αλλά και η  δημοκρατική «σύμμαχος»  κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.
      Ο πολύς κύριος Μάκης Βορίδης. Το μήλον της έριδος των δεξιών κομμάτων, τον οποίο διεκδίκησε, πλην ματαίως, ξεροσταλιάζοντας  σε ομιλία του στην Βουλή και σπάζοντας τα χέρια της να τον χειροκροτεί, ως και η "φωτεινή δεξιά"  κ. Ντόρα Μπακογιάννη, που και αυτή σήμερα δηλώνει τον αποτροπιασμό της μπρος στο ενδεχόμενο να εισέλθει στην Βουλή η  κακή «Χρυσή Αυγή».
     Το πιο ωραίο όλων δε είναι ότι όλοι οι κύριοι και κυρίες, που παραπάνω αναφέρονται,  πιστεύουν ότι μπορούν να μας εμπαίζουν.
    Αείμνηστε Κωνσταντίνε Καραμανλή, που είσαι να δεις πως κατάντησαν το κόμμα σου...   

    ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ