Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ- ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ: ΒΛΕΠΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ !!!ν


         
   
  Μήπως "μωραίνει ο κύριος , ον βούλεται απωλέσαι"; 
    Για τον Ντανιέλ Κον Μπεντίτ δεν χρειάζονται συστάσεις. Πρωταγωνιστής του Μάη του 1968, ευρωβουλευτής των Πρασίνων , είναι πασίγνωστος στην Ελλάδα λόγω των τοποθετήσεών του υπέρ της χώρας μας και φυσικά εκλεκτός προσκεκλημένος των αριστερών κομμάτων. 
     Εντελώς πρόσφατα, όμως, έδωσε μία συνέντευξη στην Λεμόντ, το περιεχόμενο της οποίας , παραδόξως (;) δεν έλαβε ιδιαίτερη προβολή από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. 
    Τι είπε; Κάλεσε τις αριστερές δυνάμεις να τηρήσουν τις υπάρχουσες δεσμεύσεις προς τους εταίρους. Και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Ελλάδα, σε περίπτωση  εξόδου της από την ευρωζώνη, την οποία, για να συζητά, προφανώς θεωρεί , πλέον, πολύ πιθανό σενάριο.
   Αλήθεια, τι άλλο χρειάζεται για να τονίσει την κρισιμότητα των στιγμών; 
    Την ίδια ώρα στην Ελλάδα μεταδίδονται δημοσκοπήσεις , που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να αυξάνει τα ποσοστά του , ενώ ένα μεγάλο μέρος του λαού, εντελώς ανύποπτο για τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα, πιστεύει ότι οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα , αλλάζουν το κλίμα στην Ευρώπη !!!, η οποία θα ανοίξει τα θησαυροφυλάκια της, για να στείλει κι άλλα λεφτά στην Ελλάδα. 
   Μήπως αρχίζει να ισχύει το "μωραίνει ο κύριος ον βούλεται απωλέσαι" ;
    Μήπως ζούμε τις τελευταίες ώρες της Πομπηίας; 
    Το ερώτημα αυτό...
πρέπει να απαντηθεί άμεσα.