Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Η "ΠΑΡΑΜΥΘΑ", Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

                         
   Το αποτέλεσμα των εκλογών, ανεξάρτητα από την αβεβαιότητα ως προς το εάν θα προηγούνταν η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκρυβε καμία έκπληξη ως προς το κόμμα, που θα ερχόταν πρώτο. 
   Το πρώτο κόμμα ήταν εξ αρχής γνωστό και ήταν το κόμμα του ψεύδους. 
   Η ΝΔ επένδυσε επί δύο έτη σε έναν έξαλλο και αμετροεπή αγώνα , τον οποίο ονόμασε "αντιμνημονιακό", αποκόμισε από την πολιτική αυτή επένδυση το κέρδος να κρατηθεί στην πρωτιά  , αφού προηγουμένως , βέβαια, καλλιέργησε ψευδαισθήσεις στον λαό , που έστρωσαν τον δρόμο στην ΣΥΡΙΖΑ και όπως αποδεικνύεται από την λαϊκή ψήφο το κέρδος αυτό κεφαλοποιήθηκε , παρά την τεράστια μεταστροφή της ΝΔ και την μετακίνησή της από το αντιμνημονιακό στο φιλομνημιακό στρατόπεδο , παρά δηλαδή μία ατιμωτική υπαναχώρηση, που θα ήταν από μόνη ικανή να την καταδικάσει σε ισόβιο πολιτικό αποκλεισμό. 
   Ομοίως ο ΣΥΡΙΖΑ επένδυσε στην πολιτική απάτη, στον ανύπαρκτο προγραμματικό λόγο , παρά το γεγονός ότι επιχείρησε να μεταμφιέσει την στείρα πολιτική καταγγελία σε μία καρικατούρα προγραμματικού λόγου , συνοδεύοντας όλα τα παραπάνω με το αποκρουστικό πρόσωπο οπισθοδρομικών εξαγγελιών , που στηρίζονταν στους ξεπερασμένους πυλώνες του κρατισμού και των εκπροσώπων του  συντεχνιασμού , και παρά ταύτα αποκόμισε κι αυτός τεράστια πολιτικά κέρδη. 
  Είθισται , ύστερα από κάθε εκλογική αναμέτρηση, να εκθειάζεται ο λαός για την σοφία της ψήφου του. 
    Αυτό, όμως, που...
αποδεικνύεται , είναι ότι κάθε εκλογική αναμέτρηση δικαιώνει το παραμύθι και δίνει μία νέα πνοή για να συνεχίσει η Ελλάδα , με τον λαό εκτονωμένο 
   ΥΓ. Το παραμύθι, για κάποιους, θα συνεχιστεί, όπως για τον Αλέξη Τσίπρα, που ίσως να πιστεύει ότι στις επόμενες εκλογές θα γίνει πρωθυπουργός!!!