Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!

Εκεί είστε ακόμη  ρε κακομοίρηδες και έτσι θα πάει μπροστά η Ελλάδα;  
Αθανασίου και Παναγούλης θεωρούν σοβαρή αντιπολίτευση το πετροβόλημα κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Εκεί ζουν ακόμη οι άνθρωποι...
   Ψάχνουν να βρουν κανένα εισιτήριο  ή ξενοδοχείο , που πληρώθηκε για προσωπικότητες όπως ο Στίγκλιτς ή ο Αθεμπίγιο, για να πηδάνε και να ουρλιάζουν σαν τους αγρίους γύρω από τους δεμένους στην φωτιά ιεραπόστολους.
   Άσε που απορώ πως δεν έχουν επισημάνει ότι αυτός ο Στίγκλιτς εκτός από αμερικανός είναι και εβραίος  (Στίγλιτς εστί βραβείο Νόμπελ για την Οικονομία, που διετέλεσε άτυπος σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου). 


ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΘΕΜΑ:  Περί του αριθμού των συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ.Α. Παπανδρέου (π.χ αρχιτέκτων κ. Αθεμπίγιο, καθηγητής Οικονομικών κ. Στίγκλιτς κ.α), των αμοιβών τους κατ΄ άτομο, καθώς και του συνολικού κόστους στον Δημόσιο Προϋπολογισμό από την λειτουργία του επιτελείου του στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του.
Ερωτώνται και καλούνται οι κ.κ. υπουργοί να πληροφορήσουν τη Βουλή των Ελλήνων με την κατάθεση των σχετικών εγγράφων, από τα οποία εμφαίνεται:
Α) Ο ακριβής αριθμός των συμβούλων του κ. Γ.Α. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ο προσδιορισμός του τομέα στον οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και η συνολική αμοιβή τους.
Β) Να κατατεθούν στη Βουλή οι σχετικές εκθέσεις-συμβουλές, των περί ου ο λόγος συμβούλων, ώστε να εμφανιστεί το μέγεθος των υπηρεσιών τους προς το Ελληνικό Κράτος και η ανταπόκριση του έργου τους στο μέγεθος των αμοιβών τους.
ΟΙ ...
ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΣΤΑΘΗΣ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
O Ισπανος αρχιτέκτονας Χοσέ Αθεμπίγιο
  Και φυσικά οι άνθρωποι είναι εντελώς ρετρό. 

 Πάνε να ζεστάνουν ξανά ένα πιάτο λαϊκισμού, που έχει κρυώσει. Είναι πολύ γνωστό, εδώ και αρκετό  καιρό,  ότι  η εταιρεία του Αθεμπίγιο έλαβε  το φοβερό ποσό των 180.000 ευρώ ενώ ο Στίγκλιτζ δεν έλαβε τίποτε , γιατί ήταν άτυπος σύμβουλος του Παπανδρέου. Και φυσικά, κι αν ακόμη λάμβανε κάποια αμοιβή, δεν θα ήταν κάτι το επιλήψιμο.