Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ !!!!

     Αρχηγός της Δημοκρατικής Παράταξης 

ή κομματάρχης της;           

     Σαν ένας απλός οπαδός του ΠΑΣΟΚ, που προσήλθα και ψήφισα ως αρχηγό του τον Βαγγέλη Βενιζέλο, για την ακρίβεια στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, με διάθεση στήριξης του ΠΑΣΟΚ και του ιδίου, χάρη στην οποία, εξάλλου, ανέχθηκα να συμμετάσχω σε μία ψηφοφορία, χωρίς παραβάν , χωρίς να μου δοθεί φάκελος και με το να μου δοθεί το λευκό, μόνον όταν ευγενικά το αξίωσα, ένιωσα μία απογοήτευσή , ακούγοντας την ομιλία του σήμερα (6.7.2012)  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 
  Διακατεχόμενος, λοιπόν, ο Βαγγέλης Βενιζέλος από ένα εξόφθαλμο...
άγχος για την προσωπική του τύχη, ως νέος Δον Κιχώτης , μιλώντας τάχα μου προσωπικά (τόσο προσωπικά, έτσι ώστε διάβαζε από κείμενο !!!) εξαπέλυσε μία επίθεση σε έναν μη κατονομαζόμενο , κατ' ουσία  αόρατο "εχθρό", διερμηνεύοντας την ψήφο, που έλαβε στις τελευταίες εκλογές , ως υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ως υποψήφιος πρωθυπουργός, ως περίπου εν λευκώ ψήφο προς τον ίδιο. 
 Είναι προφανές ότι Βαγγέλης Βενιζέλος κάνει κάποιο λάθος.Πρόδηλα ερμηνεύει λανθασμένα την ψήφο , που του δώσαμε. 
   Αντί να επιτίθεται σε αόρατος εχθρούς, θα ήταν προτιμότερο ο Βαγγέλης Βενιζέλος (ή κατά το πασοκικότερο ο Βαγγέλης ο  Βενιζέλος) αντί να μας θεωρεί δεδομένους όσους τον ψηφίσαμε, να μας δώσει μια εξήγηση τι θέση έχει , ως αντιπρόεδρος της Βουλής , με την ψήφο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γρηγοράκος, που ως γνωστόν ζήτησε την ποινική δίωξη των Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου, κάτι που μόνον περιθωριακοί πολιτικοί της δεξιάς, όπως ο κ. Καμμένος, ζητούν,  δήλωση για την οποία και μόνον θα έπρεπε ο εν λόγω κύριος να είχε τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας  ή να μας εξηγήσει γιατί το ΠΑΣΟΚ θα υποστεί την φθορά από την συμμετοχή σε μία κυβέρνηση , χωρίς να συμμετέχει σε αυτήν με στελέχη της !!! και μετά να επιτίθεται σε αόρατους "εχθρούς", ξεχνώντας ότι τον ψηφίσαμε για να είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, του "όλου ΠΑΣΟΚ", κατά την προσφιλή του έκφραση , που θα ενώνει και θα συνθέτει και όχι ως κομματάρχη, αρχηγό μίας κομματικής φατρίας του ΠΑΣΟΚ, που θα το διαιρεί. 
   Κρίμα , λοιπόν, για τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Ειλικρινά με απογοήτευσε σήμερα, αν και έχει, βέβαια, και αυτός, το δικαίωμα σε περισσότερες ευκαιρίες. 
     Σίγουρα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμη, για να αποδείξει τις ηγετικές ικανότητές του και ότι είναι ικανός να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε νέες νίκες και κυρίως να αλλάξει την ελληνική πραγματικότητα.  
    Στο χέρι του είναι, αρκεί να πράξει τα σωστά.