Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΟΝΛΑΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΟΥΜΕ", ΣΕΡΡΕΣ , 22.10.2012

  Θαυμάστε διορατικότητα πολιτικού αρχηγού !!!  
 
  Όταν οι πολιτικοί του αντίπαλοι αποφάσισαν εμπλοκή του ΔΝΤ στην διαχείριση του ελληνικού χρέους (που εξάλλου ήταν μονόδρομος), ο κ. Αλέξης Τσίπρας του χαρακτήριζε "προδότες". Για τον δε Γ. Παπανδρέου ζητά να πάει φυλακή.
   Τώρα που το ΔΝΤ θέτει θέμα νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους, ο κύριος Τσίπρας θεωρεί ότι δικαιώνεται η πολιτική του.
   Θαυμάστε και πάλι !!! 
 Μόλις πριν από λίγες ημέρες, στις 22.10.2012 ,  ο κ. Αλέξης Τσίπρας , σε ομιλία του στις Σέρρες,  δήλωνε βαρύγδουπα:     Από το πρωί σήμερα ,  αυτός και τα στελέχη του,  περιφέρονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς και χοροπηδάνε γιατί στο χθεσινό EUROGROUP  αναβλήθηκε η απόφαση για ...
 το νέο κούρεμα, που θα οδηγήσει στην καταβολή της δόσης , με την συμμετοχή του ΔΝΤ.
    Αυτής της ίδιας δόσης, που "θα μας την έδιναν με το ζόρι, θα μας έδιναν και ρετσινόλαδο για να την πιούμε".
   Επιπλέον ο ίδιος πολιτικός, ο κύριος Τσίπρας, είναι γνωστό ότι χαρακτήρισε προδότες του έλληνες πολιτικούς, που αποφάσισαν την εμπλοκή του ΔΝΤ στην διαχείριση του ελληνικού χρέους, η οποία, εξάλλου, ήταν αναπόφευκτη. 
  Σήμερα   την απαίτηση  του ΔΝΤ για νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους , έτσι ώστε αυτό να καταστεί βιώσιμο,  ο κ. Τσίπρας την εμφανίζει ως δική του πολιτική !!!   
   Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του....

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ