Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ. Ενας-ένας οι αποστάτες του ΠΑΣΟΚ, φτάνουν στον τελικό προορισμό τους. Σήμερα ο Μιχελογιαννάκης, αύριο ο Βουδούρης, μεθαύριο κάποιος άλλος.
Τεράστιο ηθικό θέμα συνιστά για τον ΣΥΡΙΖΑ η πολιτική κάλυψη αποστατών, την αποστασία των οποίων ξεκάθαρα πλέον ενθαρρύνει και υποθάλπει.

   


   Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ , συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα είχε, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής που είχε εκλεγεί με τη ΔΗΜΑΡ Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Τόνισε ότι ζήτησε αυτή τη συνάντηση, επειδή θεωρεί ότι δυστυχώς μετά την ψήφιση του Μνημονίου ΙΙΙ θα ακολουθήσει πορεία πλήρους εξαθλίωσης του Έλληνα πολίτη.   
   Όταν αποφάσισε να διασώσει την βουλευτική έδρα του ο κ. Μιχελογιαννάκης και  όλα έδειχναν ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταποντιζόταν εκλογικά, δημοσκοπικά ανερχόμενη δύναμη ήταν η ΔΗΜΑΡ. 
     Έτσι ο κ. Μιχελογιαννάκης προσχώρησε τότε στην ΔΗΜΑΡ.
    Όταν αμέσως μετά τις εκλογές διαπίστωσε ότι έχει ελπίδες να επανεκλεγεί μέσω του ΣΥΡΙΖΑ και ότι η ΔΗΜΑΡ κινδυνεύει να έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ, λόγω της υπεύθυνης στάσης ,που τήρησε, στηρίζοντας την ύπαρξη  κυβέρνησης σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, που διέρχεται η χώρα μας, δεν το σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή: έβαλε πλώρη για τον ΣΥΡΙΖΑ , διαφοροποιούμενος απο την πρώτη στιγμή από την ΔΗΜΑΡ!!!

    Εξυπακούεται ότι εάν έκρινε ότι μέσα σε τόσο ελάχιστο χρόνο είχε κάνει δύο τόσο εσφαλμένες επιλογές , πρώτα στηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ και ύστερα την ΔΗΜΑΡ και δεν τον ενδιέφερε η βουλευτική εδρούλα του, θα πήγαινε στο σπίτι του και δεν θα μετακόμιζε από κόμμα σε κόμμα.

    Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι πολιτικοί αυτής της ποιότητας. Η παλάτζα δεν είναι κάτι το νέο στην πολιτική ζωή.

   Το πρόβλημα βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα, που προφανώς υποθάλουν την αποστασία βουλευτών, εξασφαλίζοντας τους πολιτική κάλυψη και εκλογική  διάσωση.

   Αυτό είναι το "ήθος" του ΣΥΡΙΖΑ και του ...
αρχηγού του....
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ