Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ , ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ- ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ, ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΩΣ , ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, OLYMPIA.GR, ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ...ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

    Ένα βίντεο, που φιλοξενεί το nonews-news  , αποτελεί την επιτομή της γελοιότητας, γιατί μέσα σε 15 λεπτά περίπου συμπυκνώνει όλες τις θεωρίες συνωμοσίας, που διακινήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια. 
   Όμως , δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι όλες αυτές οι θεωρίες, έστω κι αν ελάχιστοι πλέον τις πιστεύουν, διαμόρφωσαν μία νέα πολιτική πραγματικότητα , αυτή που ζούμε σήμερα, με την δυναμική ανάδειξη στο προσκήνιο δυνάμεων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και φυσικά με την ανάδειξη στο πρωθυπουργικό αξίωμα του Αντώνη Σαμαρά,  ενός λαϊκιστή πολιτικού, που ποτέ δεν αποδοκίμασε τις θεωρίες αυτές παρά  απεναντίας εμμέσως τις εξέθρεψε , ανακοινώνοντας εξεταστικές επιτροπές  κλπ ή επιτρέποντας σε στελέχη του να διακινούν τις θεωρίες αυτές όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα , κάποια από τα οποία μάλιστα τα αντάμειψε , με το να τους κάνει υπουργούς στην σημερινή κυβέρνηση (Στυλιανίδης, Παναγιωτόπουλος κλπ). 
    Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί, όπως προκύπτει από το τέλος αυτού του βίντεο, ότι οι γελοίες αυτές θεωρίες συνωμοσίας αρχικά καλλιεργήθηκαν από το στενό νεοδημοκρατικό και καραμανλικό περιβάλλον , σε σχέση με τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, εξαιτίας του οποίου τάχα ανατράπηκε ο Καραμανλής , ο πιο ανάξιος πολιτικός μετά την μεταπολίτευση καθώς και με υποτιθέμενα σχέδια δολοφονίας του ή απαγωγής μελών της οικογενείας του !!!, θεωρίες τις οποίες ούτε και αυτές ποτέ διέψευσαν ή αποδοκίμασαν η επίσημη νεοδημοκρατική ηγεσία και ο ίδιος ο Καραμανλής. 
         Απολαύστε το βίντεο:  Όμως στον ίδιο ακριβώς χρόνο αναδημοσιεύτηκε στην Παραπολιτική  μία  συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναπαράγει κι αυτός , και μάλιστα εντελώς πρόσφατα, τις ίδιες ακριβώς θεωρίες περί τάχα δυνατότητας δανεισμού από τους ρώσους και τους κινέζους !!!, επικαλούμενος το προηγούμενο της Κύπρου και του γεγονότος ότι έχει αριστερό πρόεδρο !!!,  η οποία , όμως , όπως όλοι γνωρίζουμε , αν και στις τράπεζες της έχει 20 δις ευρώ ρώσων ολιγαρχών και κατά συνέπεια η Ρωσία θα είχε κάθε συμφέρον να την στηρίξει, γιατί απειλούνται οι καταθέσεις των ίδιων των πολιτών της , οδηγείται και αυτή πλησίστια σε μνημόνιο έως και περί ανατροπής του Καραμανλή !!!, γιατί τάχα δεν συναίνεσε στην προσφυγή της Ελλάδας σε μηχανισμό στήριξης !!!, που τάχα μπορούσε να αποφευχθεί και αποτελούσε το μέρος ενός "εγκληματικού" σχεδίου !!!. 
   Διαβάστε τι έλεγε ο "διορατικός" κ. Τσίπρας μόλις εννέα (9) μήνες πριν, στις 29.2.2012, σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου: 
     «Στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι και αυτό μας το αποδεικνύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ευτυχώς υπάρχουν παραδείγματα. Στην Κύπρο υπάρχει μια κυβέρνηση της αριστεράς, σε άλλες συνθήκες, σε μικρογραφία των προβλημάτων που έχουμε εδώ στην Ελλάδα, αλλά ο κ. Χριστόφιας όμως κατάφερε να δανειστεί από τη Ρωσία του Πούτιν 2,5 δις ευρώ και να μην μπει στο ΔΝΤ και να αποφύγουμε να έχουμε και τις δύο χώρες του ελληνισμού στο ΔΝΤ και την επιτήρηση. Θα μου πείτε 2,5 δις είναι μικρό ποσό. Για την Κύπρο είναι το 30% του ΑΕΠ της. 

Η Ελλάδα είχε δυνατότητες και διαπραγμάτευσης και αναζήτησης εναλλακτικών πηγών δανεισμού. Δεν το έκανε ποτέ όμως, γιατί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του υλοποιούσε προειλημμένες αποφάσεις. Έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί. Πρόκειται για ένα προμελετημένο και προσχεδιασμένο έγκλημα, το οποίο αρνήθηκε να υλοποιήσει ο Καραμανλής και γι αυτό και αποχώρησε στην ουσία από την εξουσία, δέχθηκε όμως με θέρμη να το υλοποιήσει όμως ο κ. Παπανδρέου. Είναι όμως ένα σχέδιο εγκληματικό για τον ελληνικό λαό. Τώρα μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο της υλοποίησης του εγκλήματος, που είναι ακόμα πιο τραγικό. Το τελευταίο στάδιο μιας πολιτικής που οδηγεί στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και στην υποτέλεια..."
     Κι όμως αυτοί οι πολιτικοί...
έχουν αποσπάσει ένα μεγάλο μέρος της λαϊκής ψήφου, και μάλιστα κάποιοι από αυτούς, όπως ο κ. Τσίπρας , με την εντολή όχι να λένε ό,τι θέλουν ανεύθυνα  από την αντιπολίτευση αλλά να κυβερνήσουν...
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ