Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

Διευρύνεται ο κύκλος των εμπόρων του αντιναζισμού, στον οποίο προστίθενται άτομα, που κυριολεκτικά έστρωσαν τον δρόμο για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. 
     
    Όπως πληροφορούμαστε ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Χασαπόπουλου συνέγραψε ένα βιβλίο, με καταδικαστικό  , όπως φαίνεται, πνεύμα,  για την Χρυσή Αυγή.
    Και το βιβλίο αυτό το παρουσίασε σε μία εκδήλωση (το ρεπορτάζ εδώ). 
    Ποιος ήταν εκ των ομιλητών στην παρουσίαση αυτού του βιβλίου, λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής; 
    Ο Μάκης Βορίδης !!! 
    Και ποιος άλλος παραβρέθηκε;
    Ο Άδωνις Γεωργιάδης !!!.
    Οι  πολιτικοί, που μέσω  του αλήστου μνήμης ΛΑΟΣ , επί μία δεκαετία περίπου, συστηματικά καλλιέργησαν την ξενοφοβία , τον ρατσισμό και κάθε γενικά ακροδεξιό σκουπίδι , το οποίο κατάφεραν να κάνουν κτήμα της κάθε ελληνικής οικογένειας. 
    Ο Μάκης Βορίδης, ο διάδοχος του Μιχαλολιάκου στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ και ο Άδωνις Γεωργιάδης , ο από τηλεοράσεως διαφημιστής του μεγαλείου του γνωστού ναζιστή και αντισημίτη Κώστα Πλεύρη (εδώ βίντεο). 
   Αυτοί, δηλαδή, που καλλιέργησαν το έδαφος για την έλευση της Χρυσής Αυγής , αυτοί οι ίδιοι σήμερα εμφανίζονται ως σταυροφόροι εναντίον της !!!
   Και τι ακόμη είναι οι κύριοι αυτοί; 
  Τα σημερινά πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά τής...
ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας ,  που αρνούνται πεισματικά την ψήφιση αντιρατσιστικού νόμου, για τον πολύ απλό λόγο ότι ανταγωνίζονται με την Χρυσή Αυγή να προσελκύσουν τους ίδιους ψηφοφόρους, που οι ίδιοι διαπαιδαγώγησαν με ακροδεξιές και ρατσιστικές αντιλήψεις.
  Η πλήρης διαστρέβλωση και αντιστροφή της πραγματικότητας!!!
  Ελλάδα 2013- Ελλάδα του Σαμαρά.