Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

ΠΟΣΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΧΟΛΗ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!!

Οι  δεξιοί, όμως, όταν χρησιμοποιούν αυτό το αεροπλάνο, τρώνε ψωμοτύρι !!!
Απολαυστικό ρεπορτάζ δεξιάς έμπνευσης

Βrain storming και ψωμοτύρι εν πτήσει...


Ηταν μια πτήση brain storming η πτήση του πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά προς τις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής.
Σε ύψος 32.000 ποδών, ο...
Πρωθυπουργός μέσα στο δικινητήριο Gulfstream μελετούσε συνεχώς φακέλους. Κάποια στιγμή φώναξε κοντά του τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Παπαγεωργίου για τα ενεργειακά, τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη για τα φορολογικά, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σ. Κεδίκογλου για τον χειρισμό των δηλώσεων προς τους δημοσιογράφους και γενικά μελετούσε συνεχώς φακέλους.

***

Στο πρωθυπουργικό...
αεροσκάφος βρίσκονταν επίσης οι κκ. Χρ. Λαζαρίδης και Παπασταύρου, ενώ στις Βρυξέλλες βρισκόταν (και υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό) ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κούρκουλας. Και κάτι ακόμη. Στο Gulfstream κόπηκαν τα... σαντουιτσάκια ή μάλλον οι επιβαίνοντες κάνουν μόνοι τους τα σάντουιτς, αφού τους σερβίρεται ψωμάκι, τυράκι και ζαμπόν. Και στο τέλος τους προσφέρεται και από μία πορτοκαλάδα.

"ΒΗΜΑτοδότης

    Μία παρατήρηση μόνον: η λέξη brainstorming έχει διπλή έννοια: σημαίνει, σε ελεύθερη μετάφραση,  και ..."τρικυμία εν κρανίω" (εδώ).