Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
imf
 ΚΑΙ ΤΙ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

  • Φ.Κουβέλης: Η έκθεση του ΔΝΤ διαπραγματευτικό όπλο για την Ελλάδα, λέει ο  Φ. Κουβέλης  και ζητά μείωση στον ΦΠΑ εστίασης !!! (ΕΔΩ)
  • Αλ. Τσίπρας: Το ΔΝΤ γελοιοποιεί την επικοινωνιακή τακτική του success story !!! (ΕΔΩ)
  • ΠΑΣΟΚ (Βενιζελικό): Το έγγραφο του ΔΝΤ δείχνει τον τρόπο που θα έπρεπε να έχει αντιδράσει η Ελλάδα, ήδη από το 2008, εκτιμώντας σωστά και τα εσωτερικά δημοσιονομικά δεδομένα και τους διεθνείς συσχετισμούς (ΕΔΩ) (εξυπακούεται ότι πολύ περισσότερο δείχνει πως έπρεπε να είχε αντιδράσει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ....δεν αντέδρασε !!!).
  • Αντώνης Σαμαράς: "Εγώ τα είχα πει..." (ΕΔΩ) . Μήπως η έκθεση του ΔΝΤ γράφει ότι θα μπορούσε να μηδενιστεί το έλλειμμα μέσα σε έναν χρόνο, όπως έλεγε ο Α. Σαμαράς στα Ζάπεια; Μάλλον το ακριβώς αντίθετο λέει.
  • Ευ. Βενιζέλος: «Αυτό που έχει σημασία είναι να αντλήσουμε τα ισχυρότερα και σοβαρότερα επιχειρήματα προκειμένου να πείσουμε τους συνομιλητές μας ότι η Ελλάδα και δεν πρέπει και δεν μπορεί να λάβει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα», (ΕΔΩ) δηλαδή θα πει ο πονηρός βαλκάνιος στους ευρωπαίους "αφού κάνατε λάθη στον υπολογισμό της ύφεσης, δώστε δωρεάν χρήματα, για να διατηρούμε εμείς ελλείμματα" !!!"
  • Στουρνάρας (ο πονηρός πολιτευτής, που ανέλαβε να γίνει "σωτήρας", αφού προηγουμένως άλλοι είχαν θέσει τις βάσεις της εξυγίανσης): Σημειώνει  ότι η ομολογία αποτυχίας από το ΔΝΤ δίνει στην κυβέρνηση μια «δύναμη διαπραγμάτευσης» και δεν αρνείται ότι «η έκθεση Τόμσεν δίνει την χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ», αφού η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν εκείνη που έκανε τη διαπραγμάτευση του πρώτου μνημονίου (ΕΔΩ) . Κι άλλος μεγάλος διαπραγματευτής και επικριτής του ΠΑΣΟΚ. Ναι , πρόκειται για τον ίδιο κύριο, που όταν η Γ. Παπανδρέου αγωνιζόταν για τον μηχανισμό διάσωσης της Ελλάδας, αυτός  έλεγε ότι το ελληνικό δημόσιο διαθέτει ακίνητα αξίας 500 δις ευρώ, που εάν τα υποθήκευε, θα έλυνε όλα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας !!!

    Θα ...

ακολουθήσει ενημέρωση της ανάρτησης με κάθε νέα περισπούδαστη δήλωση έλληνα πολιτικού επί του θέματος, σε ένα πραγματικό φεστιβάλ σαχλαμάρας 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ