Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  

 
    Ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε έλθει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριου του 2010 (εδώ).
    Αμέσως μετά την επίσκεψη αυτή ο κ. Ρουμελιώτης έδωσε την παρακάτω συνέντευξη, όπου τα έβρισκε όλα καλά με το μνημόνιο και την κυβέρνηση του Γιώργου  Παπανδρέου, στον οποίο αναγνώριζε πολιτικό θάρρος.
    Τίποτα, βέβαια, δεν έλεγε τότε περί "κακής  διαπραγμάτευσης", ούτε βέβαια είχε τότε σκεφτεί να μιλήσει για εξ αρχής οικειοθελές  κούρεμα του χρέους, το οποίο, βέβαια, δεν μπορούσε να επιβάλει η Ελλάδα.
    Τώρα , αφού πρώτα προφανώς αποφάσισε να επιδιώξει μία νέα πολιτική καριέρα στον ΣΥΡΙΖΑ (όνειρα έβλεπε ο άνθρωπος αλλά δεν έχει σημασία)  και εν συνεχεία εξέδωσε ένα βιβλίο, με το οποίο κατηγορούσε την κυβέρνηση, που τον εμπιστεύθηκε και τον έστειλε ως αντιπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, ότι δεν ..."διαπραγματεύτηκε", ήδη  τον περιφέρουν  στους τηλεοπτικούς σταθμούς , όπως κάποιοι κάποτε περιέφεραν στα πανηγύρια τις μαϊμούδες,  για να κατηγορεί τον Παπανδρέου.
    Θλιβερή , πράγματι , περίπτωση ανθρώπου.  
    Παρακάτω η συνέντευξη, που δόθηκε τέλος του 2010, όταν ο κ.  Ρουμελιώτης δεν είχε κανένα πρόβλημα με την πολιτική του Παπανδρέου και στήριζε το μνημόνιο.
 


   Καμαρώστε....
την μαϊμ..εε.., συγνώμη, τον άνθρωπο.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ