Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗΣ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

    Καμία πίεση δεν του ασκήθηκε. 
  Κατέθεσε κυριολεκτικά ό,τι ήθελε και  δεν αναγκάστηκε ούτε καν να ομολογήσει  αυτά , που ομολόγησε ο δικηγόρος του εξερχόμενος του Εφετείου !!!
Τι αναφέρει στην κατάθεσή του ο Γιώργος Αποστολόπουλος    Και φυσικά η ανωμοτί κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, με βάση όλα όσα είδαμε στο σχετικό βίντεο. 
   Ο ίδιος είναι προφανές ότι τελούσε σε γνώση του ότι το προσκομισθέν  υλικό καταγραφής δεν πρόκειται να ληφθεί υπ' όψη, κάτι που του παρέχει προστασία και  που είναι πλήρως εναρμονισμένο με το ότι ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών έσπευσε να αποτρέψει την δημοσιοποίηση του βίντεο αυτού μέσω του διαδικτύου, με αποτέλεσμα να μην το δουν ούτε οι πολίτες. 
 Όποιος έχει στοιχειωδώς ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης , μόνον θλίψη μπορεί να αισθανθεί για το πως αυτή κακοποιείται.
   Την ίδια ώρα , βέβαια, τα μίντια και οι μηχανισμοί της Νέας Δημοκρατίας έχουν εξαπολύσει μία επίθεση ηθικής αποδόμησης του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος δεν αποκλείεται , τελικά, αυτός μόνον να βρεθεί κατηγορούμενος, εξαιτίας της υπόθεσης που αποκάλυψε!!!
   Πάντως ο ίδιος ο Γ. Αποστολόπουλος δηλώνει ότι από την άνοιξη του 2013 δεν έχει καμία σχέση με τον Π. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, σε πείσμα του κουτόχορτου με το οποίο ο μηχανισμός της ΝΔ και τα μίντια ταΐζουν τους τηλεθεατές. 
 Η κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου, που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο (ΕΔΩ)  και (ΕΔΩ), έχει ως εξής: