Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Άρες μάρες κουκουνάρες από τους βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ    Αν κάποιος περίμενε να ακούσει κάποια σοβαρή τοποθέτηση στην Βουλή, κατά την συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την τροποποίηση  του ΚΠολΔ,, που να αφορά το συζητούμενο νομοσχέδιο , προφανώς απογοητεύτηκε. 
   Στον ούτως ή άλλως περιορισμένο χρόνο για την τοποθέτηση επί ενός τόσο σημαντικού νομοσχεδίου απουσίασε κάθε σοβαρή τοποθέτηση πάνω στο αντικείμενό του. 
   Χαρακτηριστική περίπτωση φτηνού, εκτός θέματος, εντυπωσιασμού , ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Αμυράς (που ως γνωστόν άλλαξε μέσα σε επτά μήνες δύο κόμματα) , ο οποίος άδραξε την ευκαιρία της συζήτησης για τον ΚΠολΔ, όχι για να τοποθετηθεί επ' αυτού, αλλά για να μας πει ότι η εκτύπωση του νομοσχεδίου και η διανομή του στους βουλευτές είχε αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον!!!
Είπε επί λέξει:

Τυπώθηκαν συνολικά 198.456 φύλλα

Άρα ένας τόνος χαρτιού

Ξοδεύτηκαν για την εκτύπωση 47 κιλοβατώρες

Θυσιάστηκαν 25 έλατα

Χρειάστηκε να σπαταληθούν 324 τόνοι νερού.


    «Κάποιος πρέπει να ενημερώσει την κ.Κωνσταντοπούλου ότι ο 21ος αιώνας
 έχει τη χαρά να εξυπηρετείται από τα στικάκια» κατέληξε ο κ. Αμυράς. 

   Αυτό, όμως, που κανένας δεν πρόσεξε , ήταν ότι όταν κάποια στιγμή από απροσεξία της βουλευτού Ταχιάου  χύθηκε ένα ποτήρι με νερό στα έδρανα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ , ο πολύς κύριος Αμυράς έσπευσε να σκουπίσει το νερό χρησιμοποιώντας τα χαρτιά στα οποία είχε εκτυπωθεί το νομοσχέδιο !!!, την χρήση των οποίων μόλις είχε καταδικάσει !!!


   Δυνατότητα, την οποία ασφαλώς δεν θα είχε ο κ. Αμυράς , αν το νομοσχέδιο είχε διανεμηθεί σε στικάκια, όπως λίγο πριν είχε αξιώσει. 
    Η γελοιότητα σε όλο το μεγαλείο της....