Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ: Ο ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Πανούσης: Η κυβέρνηση βρίθει από στοχαστές και ακτιβιστές   Απ' όσους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ συνέβαλαν στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου , δια της ψήφου τους στην Προεδρική εκλογή, ο Γιάννης Πανούσης  είναι ο ΜΟΝΟΣ , που εισέπραξε αντάλλαγμα: την υπουργοποίησή του από τον Αλ. Τσίπρα. 
   Και χωρίς να έχει να επιδείξει κανένα απολύτως έργο στον τομέα ευθύνης του, από την πρώτη στιγμή άρχισε να φλυαρεί δημόσια κατά του πολιτικού φορέα , που αποτελεί τον κύριο κορμό της κυβέρνησης , στη οποία είναι υπουργός καθώς και άλλων συναδέλφων του και της κυβέρνησης συνολικά, με προφανή σκοπό να φθείρει την κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος!!!.
ΠΗΓΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:ΕΔΩ
   Προηγουμένως βέβαια , εντελώς "τυχαία", διέρρευσε από τις αστυνομικές υπηρεσίες, των οποίων είναι πολιτικός προϊστάμενος, το περιεχόμενο δικογραφίας , με  νόμιμα υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες, από τις οποίες προκύπτει ότι  κάποιος  εμπλεκόμενος σε αξιόποινες πράξεις  κάνει αρνητικές κρίσεις για το πρόσωπό του Γ. Πανούσης, ως υπουργού , έτσι ώστε να δημιουργηθεί ασπίδα πολιτικής προστασίας του έναντι του ενδεχόμενου απομάκρυνσής του από την κυβέρνηση, αφού μία τέτοια απομάκρυνση εμφανίζεται προκαταβολικά ως υπαγορευόμενη από εγκληματικούς κύκλους.
   Εξυπακούεται ότι όλον αυτό τον καιρό, που ο Γ. Πανούσης είναι υπουργός, συνεχίζονται τα κρούσματα  αυθαιρεσίας από αστυνομικά όργανα, αφού ο υπουργός ποτέ δεν εξέπεμψε ένα σήμα εναντίον τέτοιων συμπεριφορών. 
    Αυτός είναι ο κ. Γιάννης Πανούσης και ας τον χαίρεται (ή καλύτερα ας τον λούζεται) ο Αλέξης Τσίπρας, που τον έκανε υπουργό.