Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

ΜΙΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ , ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΕΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ...

  Στην ναζιστική γερμανία οι εβραίοι και στην Νότια Αφρική οι μαύροι , κάποτε απαγορευόταν να χρησιμοποιούν δημόσια μέσα μεταφοράς. 
  Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ισραηλινοί απαγορεύουν σε παλαιστινίους να χρησιμοποιήσουν αεροπλάνο της AEGEAN , στην πτήση από Αθήνα προς Τελ Αβίβ!!!
    Ντροπή για την αεροπορική εταιρεία AEGEAN και τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, που αντί να κατεβάσουν από το αεροπλάνο όλους όσους αντιδρούσαν στην παρουσία δύο παλαιστινίων στην πτήση και εν ανάγκη να ματαιώσουν την πτήση, κατέβασαν τους παλαιστινίους, επιτρέποντας να επιβληθεί η ρατσιστική απαίτηση των ισραηλινών επιβατών. 
   Αίσχος για την κυβέρνηση, τα κόμματα και τους κοινωνικούς φορείς, κανένας από τους οποίους δεν κατήγγειλε το γεγονός. 
  Θλίψη , για τις εβραϊκές οργανώσεις της Ελλάδας, που δεν αποδοκίμασαν αυτό το γεγονός της απεχθούς ρατσιστικής συμπεριφοράς , μη κατανοώντας ότι όταν η κοινωνία συνηθίζει σε τέτοιες ρατσιστικές εκδηλώσεις , τότε είναι πολύ πιθανό η ανθρωπότητα να ξαναζήσει τα ρατσιστικά εγκλήματα του παρελθόντος και κατά των εβραίων.
       Τέλος, πέραν της επισήμανσης της ηλιθιότητας αυτών, που προκάλεσαν το επεισόδιο, γιατί πραγματικά πρέπει να είσαι ηλίθιος ,για να είσαι ρατσιστής ,όταν ο λαός σου ,κατά το πρόσφατο παρελθόν, έχει μετρήσει εκατομμύρια νεκρών εξαιτίας του ρατσισμού,  πρέπει να επισημανθεί επίσης ότι οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές οφείλουν να ενεργήσουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.
    Παρακάτω ολόκληρη η είδηση από την ηλεκτρονική σελίδα της "ΑΥΓΗΣ ", ο τίτλος της οποίας, μάλιστα, είναι επιτηδευμένα παραπλανητικός, προς όφελος των ρατσιστών ισραηλινών. 

"Πόλεμος" μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων μέσα σε πτήση της Aegean

  • 05.01.2016 , 17:28
Απίστευτες σκηνές...
εκτυλίχθηκαν μέσα σε αεροπλάνο της Aegean που επρόκειτο να πραγματοποιήσει πτήση από την Αθήνα στο Τελ-Αβίβ, όταν στην γεμάτη από Ισραηλινούς επιβάτες καμπίνα επιβιβάστηκαν και δύο Παλαιστίνιοι.
Σύμφωνα με την Jerusalem Post, κάποιοι από τους Ισραηλινούς αντέδρασαν αμέσως στην παρουσία των Παλαιστινίων και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο πλήρωμα. Παρά τις διαμαρτυρίες, το πλήρωμα ακολούθησε το πρωτόκολλο και ετοιμάστηκε για απογείωση.
Λίγα λεπτά πριν το αεροσκάφος βρεθεί στον διάδρομο, οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν να κάτσουν στη θέση τους και να προσδεθούν, καθιστώντας αδύνατη την απογείωση. Το πλήρωμα ζήτησε την παρουσία της αστυνομίας για να ελεγχθούν ξανά οι δύο Παλαιστίνιοι επιβάτες, όμως στην ώρα που μεσολάβησε όλο και περισσότεροι Ισραηλινοί ξεκίνησαν να αντιδρούν.
Έπειτα από μια ώρα έντονων λογομαχιών και κατόπιν επικοινωνίας του πληρώματος με την εταιρεία, οι δύο Παλαιστίνιοι αποβιβάστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο, ώστε να πραγματοποιήσουν την πτήση τους την επόμενη ημέρα.
Οι υπόλοιποι Ισραηλινοί επιβάτες, όμως, δεν έδειξαν να καθησυχάζονται. Απαίτησαν από το πλήρωμα να γίνει επιπρόσθετος έλεγχος ασφαλείας σε όλους τους επιβαίνοντες. Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο έπειτα από την απειλή του πληρώματος ότι όχι μόνο θα αποβιβαστούν όλοι οι... ταραξίες, αλλά θα χάσουν και το δικαίωμα αποζημίωσης.
Η πτήση απογειώθηκε τελικώς με καθυστέρηση 1 ώρας και 30 λεπτών. Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η Aegean, στην οποία ευχαρίστησε τους δύο Παλαιστίνιους για την βοηθητική και συνεργάσιμη συμπεριφορά τους.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων η AEGEAN ενημερώνει ότι στην προγραμματισμένη πτήση Α3 928 από Αθήνα προς Τελ Αβίβ, στις 3 Ιανουαρίου 2016, εκφράστηκε από αριθμό Ισραηλινών επιβατών ανησυχία και έντονη διαμαρτυρία για δύο Ισραηλινούς συνεπιβάτες τους. Η εταιρεία προέβη σε επιπλέον έλεγχο με την παρουσία και συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, από τον οποίο, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν εντοπίστηκε κάποιο ζήτημα.
Πρόκειται για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, το οποίο έληξε σύντομα χάρη στη συνεργασία και τη συναινετική διάθεση των δύο επιβατών, στους οποίους προσφέρθηκε η δυνατότητα να ταξιδέψουν με επόμενη πτήση, τα έξοδα της οποίας μαζί με τη διαμονή καλύφθηκαν από την εταιρεία.
Η AEGEAN λυπάται για το δυσάρεστο περιστατικό που δεν εκφράζει την εταιρεία και ευχαριστεί τους δύο Ισραηλινούς επιβάτες για την κατανόηση και συνεργασία τους.


   Και επειδή το γεγονός δεν αναδείχθηκε ούτε από τους απλούς πολίτες στα λεγόμενα σόσιαλ μίντια, υπενθυμίζεται ένα συμπαθητικό βιντεάκι κατά του ρατσισμού, το οποίο διακινούνταν πριν από λίγα χρόνια από "ευαίσθητους" κατά του ρατσισμού πολίτες, που σήμερα έχουν εξαφανιστεί.