Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡ. ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ !

     Προφανώς όταν δεν βρίσκεται στο δικηγορικό γραφείο του στην Αθήνα, στο Κολωνάκι  και δεν αγωνίζεται για τους δικηγόρους των Αθηνών, πετάγεται και μέχρι την Τρίπολη, για να υπηρετήσει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της  Πελοποννήσου. 
     Τόση αυτοθυσία υπέρ του κοινωνικού συνόλου ! 
Δικηγορικοί συνδικαλιστικοί αγώνες: μία καλή ευκαιρία για επαφές με πολιτικούς. Πρώτος από αριστερά ο κ. Γιώργος Μπουλούκος , φωτογραφιζόμενος με τους βουλευτές της Ν.Δ. Κων.Τζαβάρα , Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη στο πλαίσιο του συνδικαλιστικού αγώνα του προς χάριν των δικηγόρων 
     Ένας από τους ενθέρμως  αποφασίζοντες για την παρατεταμένη αποχή των δικηγόρων, η οποία έχει περιφέρει χιλιάδες δικηγόρους σε κατάσταση στερήσεων,  ενώ ο ίδιος κατέχει διοικητική θέση, εκ του νόμου έμμισθη , τα καθήκοντα της οποίας μάλιστα ασκεί στην Τρίπολη, δηλαδή μακριά από την Αθήνα, που είναι ο τόπος της εργασιακής και συνδικαλιστικής δραστηριότητας του, είναι ο δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του ΔΣΑ κ. Γεώργιος Αρ. Μπουλούκος, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και τοποθετημένος , δια εκλογής του από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
    Το ότι κατέχει την παραπάνω θέση έγινε ευρύτερα γνωστό πρόσφατα  από δημοσίευμα (ΕΔΩ) , σε σχέση με εξώδικο του προς την Εφημερίδα των Συντακτών για δημοσιεύματα της (ΕΔΩ και ΕΔΩ), τα οποία έχουν επίσης ενδιαφέρον και   που  τον συνδέουν, κατ' αυτόν  ψευδώς,  με την Χρυσή Αυγή.
   Εξυπακούεται ότι η τοποθέτηση στην συγκεκριμένη θέση οφείλεται σε ανάλογες πολιτικές διασυνδέσεις, αφού ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης εκλέγεται από το Περιφερειακό Συμβούλιο και όχι απευθείας από το εκλογικό σώμα.
    Μάλιστα στην περίπτωση του κ. Γιώργου Μπουλούκου, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών,  η εκλογή του κατέστη δυνατή χάρη στο ότι τον ψήφισαν οι σύμβουλοι της παράταξης του δεξιού Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη και της παράταξης της Χρυσής Αυγής,υπέρ του Αρχηγού της οποίας προτάθηκε μάρτυρας υπεράσπισης ο κ.Γιώργος Μπουλούκος , σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα της Εφημερίδας των Συντακτών, κάτι , που εφόσον έχει συμβεί, είναι αδιανόητο να μην τύγχανε της γνώσης και  συναίνεσης του ίδιου του κ. Γιώργου Μπουλούκου.
    Κατά τα λοιπά, ο κ. Γιώργος Μπουλούκος, από την άνεση του  μισθού, που λαμβάνει  από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και από την είσπραξη του οποίου ασφαλώς δεν απέχει , λόγω της αποχής των δικηγόρων,  δίνει ηρωικούς αγώνες , αποφασίζοντας αποχές για τους δικηγόρους και στέρηση από αυτούς κάθε εισοδήματος, ενώ ταυτόχρονα , στο πλαίσιο του δικηγορικού αγώνα, συναντιέται και φωτογραφίζεται  με κοινοβουλευτικά στελέχη της Δεξιάς , όπως οι κύριοι Άδωνης Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, οι οποίοι κι αυτοί προσήλθαν στον ΔΣΑ, για την είσπραξη των σχετικών κομματικών κερδών.  
   Εξυπακούεται ότι η Δεξιά και   οι συνδικαλιστές της δικηγόροι  , όπως ο κ. Γιώργος Μπουλούκος, όπου βρεθούν και όπου σταθούν,  καταγγέλλουν τον κρατισμό, αλλά ποτέ δεν χάνουν ευκαιρία να μισθοδοτούνται από το κράτος.
    Όσο για σένα ανώνυμε δικηγόρε, σκάσε , κάνε αποχή, μείνε χωρίς μία στην τσέπη και ψήφιζε. 
    Γι' αυτό κάνεις μόνον....
    Άντε , και για να ανεμίζεις  καμιά γραβάτα. 
    Μπορείς να μείνεις ήσυχος. Οι εκπρόσωποί σου στον ΔΣΑ φροντίζουν για το καλό σου.

     ΥΓ 1. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να πληροφορούμασταν κάποτε  σε ποιες δημόσιες έμμισθες θέσεις έχουν θητεύσει όλοι οι κατά καιρούς διατελέσαντες Σύμβουλοι , Αντιπρόεδροι και Πρόεδροι του ΔΣΑ και έναντι ποιων απολαβών.
    Έτσι, για να συγκρίνουμε την πορεία τους σε σχέση με αυτήν του μέσου ψηφοφόρου τους δικηγόρου.
    ΥΓ 2. Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε το πως θα αντιδράσει ο Δικηγορικός Σύλλογος, εφόσον αποδειχθεί αληθές το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών (το οποίο σημειωτέον ότι μέχρι τώρα ο κ. Μπουλούκος δεν το έχει αμφισβητήσει επαρκώς- το περιεχόμενο του εξωδίκου του προς την Εφημερίδα των Συντακτών θα το βρείτε ΕΔΩ) ότι ο Αντιπρόεδρος του προτάθηκε ( με την συναίνεσή του ή μη, ας το κρίνει ο κάθε δικηγόρος) μάρτυρας υπέρ του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.