Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

ΓΙ' ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ

Αρχική
    Στην συγκληθείσα για σήμερα (22.3.2016) Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,  την οποία συγκάλεσε η συνδικαλιστική ηγεσία των δικηγόρων Αθηνών, επιχειρώντας , μέσω αυτής, να απεμπλακεί από τις τεράστιες ευθύνες της για την παρατεταμένη αποχή, στην οποία έχει αυτο-εγκλωβιστεί, από τους 20.000 περίπου δικηγόρους , που αριθμεί ο ΔΣΑ, με βάση μαρτυρίες κάποιων , που παραβρέθηκαν, προσήλθαν λίγες εκατοντάδες !, χωρίς φυσικά να επιτευχθεί απαρτία, αποδεικνύοντας ότι οι δικηγόροι Αθηνών παραμένουν ψυχρά και επιδεικτικά αδιάφοροι προς τα κελεύσματα των συνδικαλιστών τους. 
     Και ,φυσικά, οι δικηγόροι παραμένουν εντελώς αποστασιοποιημένοι από κάθε διαδικασία για την λήψη  απόφασης για  την παράταση της  αποχής , που από τα πάνω , πραξικοπηματικά, τους επιβλήθηκε και μάλιστα υπό την δαμόκλειο σπάθη της λήψης εναντίον τους πειθαρχικών μέτρων,στην περίπτωση μη συμμόρφωσης στην απόφαση για αποχή. 
    Αυτοί, που αφρόνως ξεκίνησαν και παρέτειναν αυτή την αναποτελεσματική και επιζήμια για τους δικηγόρους αποχή, ας βρουν το θάρρος να την διακόψουν. 
    Οι δικηγόροι τους γύρισαν γι' άλλη μια φορά την πλάτη. 
    Ξοφλημένοι συνδικαλιστικά και απομονωμένοι από το σώμα των δικηγόρων, θα πρέπει οι ίδιοι να δώσουν τέλος στο καλαμπούρι , που ξεκίνησαν.
    Εξάλλου, τις εξετάσεις , που ήθελαν να δώσουν, εκεί που ήθελαν, τις έδωσαν...
    .........................................................................................................