Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

    Άλλο ένα δείγμα της κατάντιας του ΠΑΣΟΚ   
   Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος, τις  τελευταίες ημέρες, έχει αποδυθεί σε έναν πόλεμο κατά της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου  και του Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, κατ' επίκληση του διαχωρισμού δικαστικής και νομοθετικής εξουσίας, την ίδια ώρα που η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για καταγγελλόμενες πράξεις και παραλείψεις δικαστικών λειτουργών, που οδήγησαν στην, δια Εισαγγελικής Διατάξεως, απαλλαγή του Ανδρέα Βγενόπουλου,η οποία, πρέπει να τονιστεί, ότι μπορεί κάλλιστα να ανατραπεί,εάν αποδειχθεί ότι μη σύννομα εκδόθηκε η υπέρ αυτού Εισαγγελική Διάταξη, οπότε η όλη υπόθεση έχει για τον Ανδρέα Βγενόπουλο τεράστια σημασία, διότι από την έκβασή της εξαρτάται  ακόμη και η ελευθερία του.
   Σημειωτέον ότι η καταγγελθείσα από τον Νίκο Σηφουνάκη συνάντηση του Β. Βενιζέλου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, που δεν ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον  Β. Βενιζέλο, όταν πραγματοποιήθηκε, τώρα ομολογείται από αυτόν,με μία ανακοίνωση στην οποία, επί της ουσίας, ευθυγραμμίζεται με τον Ανδρέα Βγενόπουλο!..      
  Το μέλλον θα δείξει πως τελικά θα καταλήξει η διελκυστίνδα αυτή. 
  Πάντως, μέχρι στιγμής, Φώφη Γεννηματά , Κυριάκος Μητσοτάκης, Σταύρος Θεοδωράκης και λοιπές αντιπολιτευτικές δυνάμεις, στο πλαίσιο του τυφλού αντιπολιτευτικού μένους τους, φαίνεται να  τσίμπησαν  στις στοχεύσεις του  Βαγγέλη Βενιζέλου, αν δεν έχουν με αυτόν παράλληλους στόχους και όμοια κίνητρα, κάτι που, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσε να εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση, με ανακοινώσεις του ίδιου του πρωθυπουργικού γραφείου. 
    Επίσης , μεγάλη εντύπωση προκαλεί η πληροφορία ότι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης, ταυτόχρονα με τα σοβαρά προβλήματα υγείας , που έχει, αντιμετωπίζει και δικαστικές διώξεις από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, με προφανή αφετηρία την άσκηση των καθηκόντων του , ως Προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το Βατοπέδι, κάτι για το οποίο η κ. Φώφη Γεννηματά προφανώς αδιαφορεί!
   Ολόκληρη η επιστολή, που φωτίζει την κατάντια του ΠΑΣΟΚ, έχει ως εξής:  
......................................................................................................................................................