Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣΑ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ !  Ο Τομέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Νέας Δημοκρατίας και του Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Καραμανλής διοργάνωσαν στο ΕΒΕΑ μία καθαρά κομματική εκδήλωση για το ασφαλιστικό. 
    Στην εκδήλωση αυτή, μάλιστα, παρέστη και μίλησε και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος , προσδιορίζοντας  ο ίδιος το περιεχόμενο της εκδήλωσης αυτής , δήλωσε ότι γίνεται "στο πλαίσιο της επεξεργασίας του κυβερνητικού εναλλακτικού μας προγράμματος". 
   Πρόκειται για μία ξεκάθαρα κομματική εκδήλωση, ο κομματικός χαρακτήρας της οποίας δεν αναιρείται από το γεγονός ότι παρέστησαν σε αυτήν διάφοροι συνδικαλιστές , από τους οποίους, όσοι δεν αποτελούν κομματικά στελέχη της ΝΔ, σε κάθε περίπτωση  έχουν ανοικτά ταχθεί στο αντικυβερνητικό στρατόπεδο.
    Μάλιστα ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ταυτοποίησε πολιτικά τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή, με το να χαιρετίσει ιδιαίτερα τη συμμετοχή στο διάλογο που άνοιξε η Νέα Δημοκρατία "αξίων ανθρώπων με σημαντική εμπειρία , που προέρχονται από όμορους πολιτικούς χώρους του προοδευτικού Κέντρου της ευρύτερης κεντροδεξιά".
     Σε αυτήν, λοιπόν, την κομματική μάζωξη  της Νέας Δημοκρατίας, θεώρησε σκόπιμο να παραστεί και να μιλήσει ο Πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Βασίλης Αλεξανδρής. 
   Και ο μεν κύριος Αλεξανδρής σε αυτήν την παρουσία του ίσως να βρήκε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καλλιεργήσει τις δημόσιες σχέσεις του με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και - γιατί όχι; το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν- να εξασφαλίσει και κάποια θέση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ή σε κυβερνητική θέση, εάν και εφόσον το κόμμα αυτό αναλάβει ποτέ την διακυβέρνηση της χώρας. 
   Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ένα μέρος από τον  χώρο του ΠΑΣΟΚ, στον οποίο φέρεται να πρόσκειται ο κ. Αλεξανδρής, έχει πάρει τον δρόμο του προς την Δεξιά.  
     Όμως , οι δικηγόροι , που δύο μήνες τώρα στερούνται ακόμη και τα προς το ζην, εξαιτίας μίας αποχής, που αποφασίστηκε ερήμην τους και χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος για τον κλάδο, τι έχουν να κερδίσουν από αυτά τα πήγαινε-έλα του Προέδρου του ΔΣΑ στις κομματικές μαζώξεις της Νέας Δημοκρατίας; 
   Ο καθένας , ας δώσει την απάντηση , που νομίζει...