Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΡΑΓΕ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κ. ΘΕΜΗΣ ΣΟΦΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ , ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΩΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΑΤΑΝΗ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;

   Ή μήπως η κατάθεση υπομνημάτων στα Δικαστήρια και μάλιστα στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου αποτελεί επιτρεπτή διαδικαστική πράξη με βάση το περιλάλητο πλαίσιο του ΔΣΑ;


Θ. Σοφός
Ο δικηγόρος κ. Θέμης Σοφός σε συγκέντρωση για το ασφαλιστικό.Η αγωνιστική διάθεσή του , όμως, δεν τον εμπόδισε, εν μέσω αποχής,  να παράσχει τις δικηγορικές  υπηρεσίες του στην εντολέα του κ. Τσατάνη, ούτε ο ΔΣΑ είχε κάποιο πρόβλημα με  αυτό, ενώ την ίιδια  στιγμή δεν χορηγεί άδειες  για την παροχή δικηγορικών υπηρεσιών προς  αποφυλάκιση κρατουμένων.  


     Η είδηση ΕΔΩ
    Την ίδια στιγμή, βέβαια, κατά πληροφορίες, συνδικαλιστές του ΔΣΑ μεταβαίνουν σε γραμματείες Δικαστηρίων και λαμβάνουν γνώση κατατεθέντων δικογράφων (με ποιο δικαίωμα άραγε), για να διαπιστώσουν εάν από κάποιον άσημο δικηγόρο έχει κατατεθεί κάποιο δικόγραφο , για την κατάθεση του οποίου δεν απαιτείται η έκδοση γραμματίου προείσπραξης, έτσι ώστε  να κινήσουν πειθαρχική διαδικασία κατά του δικηγόρου αυτού.
    Η υποκρισία και η επιλεκτική συμπεριφορά των συνδικαλιστών του Δ.Σ.Α σε όλο το μεγαλείο τους.
     Μην ξεχνάμε , άλλωστε, ότι ο Πρόεδρος του ΔΣΑ , εντελώς εξωθεσμικά και  πλήρως εναρμονιζόμενος με την αντιπολίτευση, έχει , με δήλωσή του, πάρει θέση υπέρ της  κ. Τσατάνη και εναντίον του Υπουργού κ. Παπαγγελόπουλου!