Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ , ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

  Τι είπε μέσα σε τρία (3) λεπτά ο Π.Πολάκης για τις προμήθειες των νοσοκομείων, τις υπερτιμολογήσεις, τους χρηματισμούς  και τις ειδικές- φωτογραφικές προδιαγραφές των διακηρύξεων των διαγωνισμών των Νοσοκομείων.
  Είπε σε τρία (3) λεπτά όσα ποτέ ούτε καν σκέφτηκαν να εκστομίσουν προκάτοχοί του Υπουργοί , όπως οι Άδωνης Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης αλλά και όλοι όσοι έχουν στοχοποιήσει τον Παύλο Πολάκη.
   Και φυσικά, την περικοπή αυτή της τοποθέτησής του, δεν έκρινε άξια αναμετάδοσης κανένα από αυτά, που ο ίδιος αποκαλεί βοθροκάναλα της διαπλοκής. 
 Ούτε φυσικά ενεργοποιήθηκε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για να διατάξει κάποια προκαταρκτική εξέταση, ενώ οι παράνομες αυτές πρακτικές  , καίτοι έχουν επανειλημμένα καταγγελθεί και διαπιστωθεί στο πλαίσιο της διοικητικής δικαιοσύνης , ΠΟΤΕ δεν οδήγησαν σε  κάποια ποινική δίωξη των αυτουργών τους. 

  ΥΓ. Το ύφος του Π. Πολάκη πράγματι προσβάλει την αισθητική όσων κατατάσσονται ή παριστάνουν ότι κατατάσσονται ή έχουν την ψευδαίσθηση ότι κατατάσσονται στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα. 
   Όμως αυτό δεν αναιρεί την πικρή αλήθεια των τοποθετήσεών του Π. Πολάκη , ούτε συγκαλύπτει το γιατί έχει γίνει στόχος όλων των διαπλεκόμενων... 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ 
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ